Jucătoarele de la United Bihor au început în forţă noul sezon competiţional al campionatului Ligii a 2-a la fotbal. Astfel, bihorencele, care în vară au fost foarte aproape de o promovare în primul eşalon, s-au impus în runda inaugurală a noii ediţii de campionat, în deplasare, pe terenul celor de la Olimpic Star Cluj, cu categoricul scor de 7-1.

La pauză United Bihor conducea cu 2-0, iar golurile formaţiei oaspete au fost înscrise de Higyed şi Cozac, câte două, Fărcaş, Crăciun şi Barta, câte un gol.

Partida s-a desfăşurat duminică, la Sâncraiu, iar la primul ei meci oficial, Higyed a marcat de două ori. De asemenea, cu acest prilej s-a consemnat şi reîntoarcerea la United Bihor a jucătoarelor Dărăban şi Cozac, care "au adus un plus în linia de mijloc, ultima marcând şi ea de doua ori", după cum a precizat şi preşedintele clubului bihorean, Csaba Ficuţ.

De remarcat ar mai fi în formaţia bihoreană şi apariţia Victoriei Dumbravă, jucătoare din Republica Moldova, care a devenit, astfel, prima jucătoare străină din istoria clubului.

Un debut, cu acest prilej, s-a consemnat şi pentru ambele portăriţe ale oaspetelor. "Popescu a ajuns la noi de la Filiaşi, iar Kovács e una dintre cele mai talentate apărătoare în poartă din ţară, formată de clubul NAC Oradea de antrenorul Váradi Attila", a mai precizat Csaba Ficuţ.

După cum o arată şi scorul, jocul a fost la discreţia totală a fetelor de la United Bihor, echipă condusă de pe margine de antrenorul Raul Bălăiban, care, astfel, şi-a mai trecut în palmares o victorie.

United Bihor a aliniat în acest prim meci din noul sezon competiţional formula: Popescu (min. 60 Kovács) - Popa, Fărcaş, Crăciun, Covaciu (min. 50 Gheban) - Dărăban, Dumbravă, Tocai, Cozac -  Barta (min. 70 Ciule) – Higyed.


Rezultatele complete din etapa inaugurală a noului sezon din Liga a 2-a la fotbal feminin:

Olimpia Gherla - Dream Team Bucureşti 2-1

Măgura Cisnădie - Drobeta Severin 0-1

Olimpic Star - UNITED Bihor 1-7

Carmen Bucureşti şi Olimpia 2 Cluj au stat.