Aşa cum era de aşteptat, handbaliştii de la CSM Oradea n-au avut probleme în a se impune, sâmbătă, pe teren propriu, în jocul pe care l-au disputat în cea de-a doua etapă a returului de campionat din Divizia A, Seria B.

Elevii antrenorilor Sebastian Tudor şi George Tăutu au primit replica sătmărenilor de la ADEP, echipa de pe ultimul loc. Cu toate că le-a dat credit mai mult celor care au evluat mai puţin în etapele precedente, echipa orădeană s-a impus destul de clar, la o diferenţă de 15 goluri, cu 36-21, după ce la pauză conducea cu 17-11.

A fost un joc controlat fără probleme de bihoreni, care au obţinut, în acest fel, cea de-a 12-a victorie stagională, din tot atâtea posibile, fapt ce o menţine cu punctaj maxim pe prima poziţie a clasamentului.

Principalul marcator a fost de data aceasta Adrian Mihăilescu, autor a 8 goluri. El a fost urmat de Alexandru Pop, cu 7 reuşite, şi Bogdan Munteanu, cu 5 goluri. Au mai marcat însă şi: Petru Stroe – 4, Devid Munea – 3, Tudor Botea, Alexandru Laslo şi Eduard Szilagyi – câte 2, Cristopher Iozu, Răzvan Radu şi Codrin Zamfir – câte 1 gol.

De partea cealaltă, Mircea Varga, cu 7 goluri, şi Vlad Vaştag, autor a 6 reuşite, au fost principalii marcatori.

"A fost un joc un pic mai încurcat, fiind că e un pic mai greu să joci cu o echipă mai slabă şi intri în jocul lor. Pentru copii noştri, a fost un prilej să debuteze, să intre în jocul seniorilor. În principiu, au respectat ceea ce li s-a cerut. Asta ne-a dorit, ca cei care au evoluat mai puţin să evlueze acum mai mult", a declarat, la finalul partidei, George Tăutu, antrenorul secund al formaţiei CSM Oradea.

În etapa viitoare, a 14-a, CSM Oradea va evolua în deplasare, cu o altă codaşă a clasamentului, penultima clasată, CNE Sighişoara. Confruntarea se va desfăşura duminică, 11 martie, de la ora 13.00, la Sala Sporturilor Radu Voina din Sighişoara.