Handbaliştii de la CSM Oradea au obţinut sâmbătă cea de-a doua victorie consecutivă din cadrul campionatului Divizei A.

Jucătorii pregătiţi de antrenorul Cosmin Liberţ au primit replica ultimei clasate, CSU Politehnica Timişoara, într-o partidă care s-a desfăşurat la Arena Antonio Alexe şi care a contat pentru etapa a 10-a a Seriei A.

Cum era de aşteptat, orădenii au controlat partida şi s-au impus în final cu scorul de 39-31.

Roş-albaştrii au avut deja un avantaj de şapte goluri la jumătatea primei reprize, dar până la pauză timişorenii au redus din handicap, pentru a se apropia la 20-17.

Totuşi, în repriza a doua, oaspeţii au oferită o replică bună, reuşind chiar să se apropie la un singur gol în minutul 51, scor 30-29. Finalul de joc a fost dominat net însă de bihoreni, care au marcat nouă goluri în ultimele nouă minute, primit în schimb numai două. Astfel, rezultatul final a fost 39-31.

Cu acest succes, CSM Oradea a marcat a şaptea victorie din actualul sezon al Diviziei A, ajungând la cota 21, puncte cu care rămâne pe locul 4.

În partida cu handbaliştii de la CSU Politehnica Timişoara, Ciprian Aungurenci a fost cel mai eficace jucător al CSM-ului, cu 10 goluri. El a fost urmat de Viorel Boșca, autor a 9 goluri, Csongor Szasz cu 4 reușite, Marius Mlinarcsik, Deniss Kirsch şi Florin George Breban cu câte  3 goluri, Ionuț Băban și Sebastian Sfârlea, marcatori a câte 2 goluri, Alexandru Popa, Emilian Turcu și Mihai Milu cu câte un gol fiecare.

De la echipa timişoreană, Cristian Manuel Spatariuc a fost cel mai eficace, cu 17 goluri.


În celelalte partide ale etapei a 10-a din Seria A a Diviziei A la handbal masculin rezultatele consemnate au fost:

CSM Odorheiu Secuiesc - Unirea Sânnicolau Mare 42-34
CSM Făgăraș - CSM Reșița 24-27
Universitatea Craiova - CSU C-tin Brâncuși Târgu Jiu 34-32


Clasament:

1. CSM Odorheiu Secuiesc – 27 puncte
2. CSM Reșița – 24 puncte
3. CSM Făgăraș – 22 puncte
4. CSM Oradea – 21 puncte
5. Universitatea Craiova – 13 puncte
6. Unirea Sânnicolau Mare – 9 puncte
7. CSU C-tin Brâncuși Târgu Jiu – 3 puncte
8. CSU Politehnica Timișoata – 0 puncte

În următorul joc din campionat, CSM Oradea va evolua la Reşiţa, luni, 27 noiembrie, însă până atunci, miercuri, 22 noiembrie, elevii antrenorului Cosmin Liberţ au programat meci în Cupa României, tot în deplasare, cu CSO Ghimbav, într-o partidă programată de la ora 12.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!