Handbaliştii de la CSM Oradea au susţinut în acest weekend primele amicale ale iernii. Trupa orădeană antrenată de Cosmin Liberţ a evoluat vineri şi sâmbătă în deplasare, în compania echipelor Universitatea Cluj şi CSM Sighişoara din Seria D a Diviziei A.

Mai întâi, vineri, handbaliştii de la CSM Oradea au jucat pe terenul clujenilor de la Universitatea, pe care i-au întrecut la o diferenţă de patru goluri, cu scorul de 32-28.

Apoi, o zi mai târziu, bihorenii au ajuns la Sighişoara, unde s-au confruntat cu echipa locală CSM, în compania căreia au remizat cu scorul de 31-31.

Reamintim că handbaliştii de la CSM Oradea, care au încheiat stagiunea de toamnă pe ultimul loc în clasamentul Ligii Zimbrilor, s-au reunit după sărbători, pe data de 6 ianuarie, când au demarat pregătirile pentru cele 11 meciuri oficiale pe care le mai au de susţinut în actualul sezon.

După cele două jocuri amicale, CSM Oradea s-a întors acasă şi îşi va continua pregătirile pe plan local, la Arena Antonio Alexe.

Primul joc oficial din noul an pentru CSM Oradea va avea loc pe 31 ianuarie, la Arena Antonio Alexe, cu Dinamo Bucureşti. Jocul este programat cu începere de la ora 18. Apoi, sâmbătă, 4 februarie, tot în faţa propriilor suporteri, handbaliştii bihoreni vor evolua, de la ora 17, în compania celor de la CSM Constanţa.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!