Handbaliştii de la CSM Oradea s-au impus de o manieră categorică în meciul pe care l-au susţinut sâmbătă în deplasare, pe terenul celor de la CSU Politehnica Timișoara, în cadrul celei de-a treia etape a campionatului Diviziei A. Formația pregătită de Cosmin Liberț a câştigat la o diferenţă de 20 de goluri.

După cum o arată şi scorul, jocul a fost controlat în totalitate de orădeni, aceștia distanţându-se încă din start pe tabelă. La pauză s-a intrat cu scorul de 18-9 pentru CSM, pentru ca în partea a doua diferenţa să crească substanţial. S-a ajuns în final la 40-20 pentru bihoreni, care au avut nu mai puțin de 13 jucători care şi-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Principalii marcatori au fost Viorel Boșca și Sebastian Sfârlea, cu câte 6 goluri fiecare, Alexandru Popa - autor a 5 goluri, Ionuț Băban și Alexandru Farcaș cu câte 4 goluri.

De la gazde s-a remarcat Cristian-Manuel Spatariuc, autor a 5 goluri.

Pentru CSM Oradea este cea de-a doua victorie consecutivă, iar cu 6 puncte urcă pe poziţia a III-a a clasamentului, la egalitate cu CSM Reşiţa de pe locul II.

În următorul meci, handbaliştii orădeni se vor duela chiar cu cei de la Reşiţa, vineri, 6 octombrie, de la ora 16, la Arena Antonio Alexe. Intrarea spectatorilor la meci va fi liberă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!