Poloiștii de la CSM Oradea au început cu o victorie la zece goluri diferență noua ediție a campionatului Superligii Naționale. Sâmbătă, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, bihorenii s-au impus cu scorul de 18-8 în fața celor de la Rapid București.

Orădenii au început foarte bine jocul și, pe reprize, s-a consemnat: 5-1, 5-1, 5-3 și 3-3.

Primul gol al întâlnirii l-au reușit rapidiștii, dar acesta a fost singurul moment când oaspeții s-au aflat în avantaj pe tabela de marcaj. Elevii antrenorilor Ciprian Câmpianu și Christian Sandor au reacționat bine, cu o serie de șase goluri. La jumătatea confruntării, CSM conducea cu 10-2, pentru ca, în ultima pauză să ajungă să conducă cu zece goluri, scor 15-5.

Cum în ultimul sfert fiecare echipa a înscris de câte trei ori, rezultatul final al partidei a fost 18-8.

Principalul marcator al echipei bihorene a fost Filip Gardasevic, autor a 7 goluri. El a fost urmat de Levente Vancsik, David Belenyesi și Istvan Szabo cu câte trei goluri, Petar Velkic și Andrei Marinescu cu câte un gol.

De la rapidiști, cel mai eficace a fost Răzvan Rath, autor a patru goluri.

În etapa a doua a Superligii Naționale de polo, CSM Oradea va evolua tot acasă, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 10:30, cu Sportul Studențesc.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!