În ultima partidă de verificare pe care baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea au disputat-o înainte de debutul noului sezon oficial, roş-albaştrii s-au impus clar, miercuri seara, pe teren propriu în faţa celor de la BC CSU Sibiu, cu scorul de 95-63.

Jocul, care s-a desfăşurat la Oradea Arena, a fost dominat clar de orădeni, care după primele zece minute conduceau cu 27-12, iar în pauza mare au condus cu 22 de puncte, scor 53-31.

În jumătatea secundă diferenţa a crescut şi mai mult, la ultima pauză ajungându-se la scorul de 75-44.

Cum nici Sibiul nu mai este echipa din ultimii ani, bihorenii au reuşit să-şi impună uşor jocul, antrenorul Cristian Achim acordând minute şi mai tinerilor componenţi ai lotului.

De la început, pentru CSM CSU au evoluat: Brown, Williams, Nicolescu, Tarolis și Petrilevicius. Pe parcurs au intrat toţi cei trecuţi pe foaia de joc, inclusiv tânărul Andrei Topai, de la generația 2008 a clubului, care cu acest prilej și-a făcut debutul la seniori.

Una peste alta, a fost un test util pentru echipa orădeană, înainte de turneul de calificare Basketball Champions League, pe care îl vor începe marţi, 17 septembrie, în Turcia, la Antalya.

Cel mai eficace în partida cu sibienii a fost Sayeed Pridgett, autor a 18 puncte, în timp ce Donatas Tarolis a marcat 14 puncte, Paulius Petrilevicius şi Travante Williams au înscris şi ei câte 13 puncte.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!