Echipa orădeană de copii la polo CS Crişul a dominat cu autoritate primul turneu al Zonei Nord din cadrul Campionatului Național pentru copiii născuți în anii 2003 și 2004, turneu care s-a desfășurat la Târgu Mureş, în perioada 2-4 aprilie.

Micii poloiști orădeni, pregătiți de antrenorul Ladislau Vekerdi, s-au remarcat în special prin scorurile categorice pe care le-au obținut. Ei au câştigat net toate cele șase partide susținute, după cum urmează: cu 27-1 în jocul cu Minimax Târgu Mureş, cu 21-4 în disputa cu H2O Târgu Mureş, cu 21-3 meciul cu CSM Cluj-Napoca, cu scorul de 22-5 în partida cu Torpi Târgu Mureş, cu 21-2 în meciul cu Viitorul Cluj-Napoca şi cu scorul de 15-5 în disputa cu cealaltă formație bihoreană, CSM Oradea.

În acest fel, echipa clubului Crişul este liderul incontestabil al clasamentului după primul turneu zonal, urmată fiind de CSM Oradea (antrenor Christian Şandor).

Lotul pe care s-a bazat la acest turneu antrenorul Ladislau Vekerdi a fost format din jucătorii: Raul Lupşa, Eric Szilagy, Nagy Péter, Bakay Beniamin, Belényesi David, Patric Dumitru, Alex Băican, Brigitta Sucigan, Birinyi Mark, Andrei Mureşan, Vivien Bonca, Antonio Fărăgău, Dobrovan Bence, David Moca și Baki Roland.

De menționat faptul că din echipă fac parte şi două fete, Brigitta Sucigan şi Vivien Bonca, pentru că regulamentul permite ca loturile formaţiilor de copii până la 14 ani să fie mixte.

Al doilea turneu zonal al Campionatului Național de polo pentru copii din 2003 și 2004 va avea loc la Oradea, în perioada 6-8 mai.