Formaţia ACS Super Volei Oradea a dominat cu autoritate turneul etapei a II-a a Seriei L din cadrul Campionatului Naţional de Minivolei, care a avut loc în perioada 10 - 11 decembrie la Turda.

Turneul a reunit patru echipe, ACS Super Volei 2017 Oradea, CS Academia de volei Pârv 11 Cluj Napoca, CSS Turda şi CSS 2 Baia Mare.

Orădencele pregătite de antrenorul Marius Drăgan nu au avut probleme în a se impune şi au câştigat clar toate cele trei dispute purtate. Astfel, ACS Super Volei Oradea a întrecut cu scorul de 3-0 formaţia CS Academia de volei Pârv 11 Cluj, apoi a dispus cu acelaşi scor de 3-0 de echipa din Baia Mare.

În ultima confruntare, tinerele voleibaliste orădene au întâlnit echipa gazdă, CSS Turda, pe care au reuşit s-o învingă cu scorul de 3-1.

"Ne-am continuat forma foarte bună în care se găseşte echipa de minivolei a clubului. Fetele au dat dovadă de dăruire, nelăsând nicio urmă de îndoială despre valoarea acestei generaţii (2011 - an de naştere). Ne vom pregăti cu acelaşi elan şi în perioada sărbătorilor de iarnă", a declarat antrenorul echipei orădene, Marius Antoniu Drăgan.

În urma turneului de la Turda, formaţia ACS Super Volei Oradea se menţine pe primul loc al seriei. La final, primele două clasate se vor califica la turneul semifinal.

Următorul turneu este programat în luna ianuarie.

Lotul echipei ACS Super Volei Oradea este alcătuit din: Lara Presecan – căpitan, Aiana Seres, Iulia Teorean, Alesia Berindea, Ilinca Ailisoaie, Ştefania Popa, Carmen Sabău, Caroline Bumbu, Giulia Berindea, Amaris Ştefan, Izabela Brege şi Anastasia Marc.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!