La sfârşitul acestei săptămâni se va relua şi campionatul Ligii a III-a la fotbal. Echipele bihorene din Seria a 10-a se află pe ultima sută de metri cu pregătirile, în weekend ele susţinând şi ultimele jocuri de verificare.

Băieţii de la CAO 1910 Oradea au surclasat în ultimul amical formaţia Olimpia Satu Mare, pe care au învins-o cu scorul de 6-1, în timp ce jucătorii de la CSC Sânmartin s-au impus cu 8-0 în faţa celor de la Foresta Tileagd.

CAO a susţinut ultimul joc test pe terenul II al Stadionului Municipal "Iuliu Bodola", unde au primit replica sătmărenilor de la Olimpia, echipă care activează în Liga a IV-a.

După un joc la discreţia gazdelor, elevii antrenorului Florin Fărcaş s-au impus cu scorul de 6-1, după ce la pauză conduceau cu 4-0. Orădenii au ratat însă şi alte ocazii, printre care se numără şi cele patru când au trimis mingea în bară.

Golurile echipei CAO au fost înscrise de: B. Mintaş (în minutul 10), L. Ioviţă (în minutele 19 şi 61) şi M. Hosu (în minutele 25, 36 şi 48). Oaspeţii au reuşit golul de onoare în minutul 72 prin Gombar.

Echipa trimisă în teren în acest joc de antrenorii bihoreni i-a cuprins pe: Verdeş (min. 70 R. Bob) - Cr. Copil, Mintaş (min. 70 Al. Popa), D. Stan, Ioviţă (min. 70 Panti) - Letan (min. 46 Urbanowski), Cherman (min. 70 M. Kovács) - Blăgea, Codoban (min. 70 T. Cociş), Al. Lezeu - M. Hosu (min. 70 V. Dobrescu).

La rândul ei, CSC Sânmartin a jucat la Cordău, în compania echipei Foresta Tileagd, o altă formaţie din Liga a IV-a, pe care a surclasat-o cu scorul de 8-0, după ce la pauză o conducea cu 4-0.

Au marcat: Fl. Pop şi Arsene - câte două goluri, P. Suciu, I. Ban, R. Pop şi Baciu - câte un gol.

Formula trimisă în teren de antrenorul Cosmin Bodea pentru acest joc i-a cuprins pe: Beke - Andraş, Pintea, Lupşe, Arsene - Fl. Pop, M. Popa, Sorian, Ember, I. Ban - P, Suciu. Au mai jucat însă şi: Barabaş - Nogo, C. Sîrbu, R. Pop, Baciu, Sfârlea, Dardai, Habakuk şi Tiponuţ.

În etapa de la sfârşitul acestei săptămâni, care va fi şi prima din Liga a III-a din 2021, CAO va primi, Stadionul Iuliu Bodola, replica maramureşenilor de la Minaur Baia Mare, în timp ce CSC Sânmartin va juca în deplasare cu Luceafărul Oradea.