Ambele formaţii bihorene, atât CSM cât şi Crişul, au debutat cu victorie la cel de-al patrulea turneu din sezonul regulat al campionatului Superligii Naţionale, turneu care a început miercuri la Bazinul Crişul din Oradea.

În meciul de deschidere, cei de la CS Crişul au primit replica arădenilor de la AMEFA, formaţie pe care au reuşit s-o întreacă la o diferenţă de zece goluri, cu scorul de 14-4. A urmat jocul dintre Dinamo Bucureşti şi Poli Cluj Napoca, joc care a fost câştigat lejer de bucureşteni, cu 27-8.

Vicecampionii de la CSM Oradea i-au avut ca adversari în runda inaugurală pe cei de la Rapid Bucureşti, pe care au reuşit să-i învingă destul de clar, cu scorul de 18-4.

După cum arată şi scorul, jocul a fost controlat de orădeni. Elevii antrenorului Dorin Costrăş s-au desprins la 3-0, după primele opt minute, iar până la pauza mare au ajuns să conducă cu 10-1.

În sfertul III, CSM-ul a mai înscris de şase ori, primind şi două goluri în schimb, astfel, înaintea ultimelor opt minute, conducea cu 16-3.

Cum ultima secvenţă a consemnat un raport al golurilor de 2-1, partida s-a încheiat cu victoria la 14 goluri a echipei orădene.

Marcatorii CSM-ului au fost în acest meci de debut: Vlad Georgescu – cu 5 goluri, Silvian Colodrovschi – 4 goluri, Bogdan Remeş – 3 goluri, Richard Orsoş – 2 goluri, Dragoljub Rogac, Cristian Dobre, Victor Kovats şi Albert Vătrai – 1 gol fiecare.

În fine, în cea de-a patra partidă a primei etape, Steaua a învins Sportul Studenţesc cu scorul de 12-1.

Turneul continuă la Bazinul Crişul până duminică, dar accesul publicului nu este permis.