Poloiştii de la CSM Digi Oradea s-au impus clar în dubla confruntare pe care au disputat-o în weekend în deplasare, la Arad, pe terenul celor de la AMEFA. Partidele, care au contat pentru etapa a 13-a a sezonului regulat din Superliga Naţională, au avut loc la Bazinul Delfinul şi s-au încheiat cu scorurile 14-2 şi 13-4 pentru elevii antrenorului Dorin Costrăş.

În prima confruntare, orădenii au câştigat în faţa celor de la AMEFA CU 14-2, după ce, pe sferturi s-au impus cu: 4-0, 5-0, 1-0 şi 4-2.

Cel mai prolific jucător în această dispută a fost Roland Szabo, autor a 4 goluri. El a fost urmat de: Marc Roca, autor a 3 goluri, Istvan Szabo, Viktor Kovats şi Nichita Ilisie, cu câte 2 goluri, şi Max Costa, cu un gol.

În jocul secund, CSM Digi a câştigat cu 13-4, după ce pe sferturi s-a consemnat: 5-1, 2-1, 3-1 şi 3-1.

De această dată, Istvan Szabo a fost cel mai eficace, cu 4 goluri marcate. L-a urmat: Ramiro Georgescu, 3 goluri, Ferenc Czenc şi Viktor Kovats, cu câte 2 goluri, Max Costa şi Cristi Dobre, cu câte un gol.

În urma acestor rezultate, CSM Digi Oradea a acumulat 18 victorii şi 4 înfrângeri. Astfel, cu un total de 54 puncte acumulate, formaţia bihoreană se situează pe locul al II-lea în Superliga Naţională.

În confruntările următoare, CSM Digi va evolua în deplasare, la Bucureşti, cu Rapid şi Dinamo.