Poloiştii de la CSM Oradea au obţinut în weekend două victorii clare, în Bucureşti, în partidele pe care le-au susţinut în cadrul Superligii Naţionale, în compania celor de la Rapid şi Hello Sport Bucureşti.

Mai întâi, elevii antrenorului Ciprian Cîmpianu s-au duelat, sâmbătă, cu rapidiştii, pe care i-au întrecut cu scorul de 11-5, după care, duminică, au jucat la Bazinul Steaua cu Hello Sport, tânără formaţie bucureşteană, pe care a surclasat-o cu scorul de 27-1.

În meciul cu giuleştenii, pe reprize s-a consemnat: 2-1, 4-1, 4-0 şi 1-3.

Jucătorii echipei orădene au controlat disputa, ei marcând primele două goluri, după care Rapid a reacţionat şi a restabilit egalitatea în debutul sfertului secund. A urmat un parţial de 8-0 în favoarea CSM-ului, "poarta şi defensiva echipei orădene fiind la nivel înalt", în această perioadă, după cum a notat site-ul clubului bihorean. După ce orădenii au ajuns să conducă cu 10-2, finalul confruntării a aparţinut gazdelor, dar fără a influenţa soarta jocului, iar ultima sirenă a consemnat rezultatul final 11-5 pentru vicecampioni.

În disputa de sâmbătă cu rapidiştii, Mihnea Gheorghe a marcat 3 goluri, Silvian Colodrovschi, Tiberiu Negrean şi Istvan Szabo au înscris de câte 2 ori, iar Levente Vancsik şi Vlad Dragomirescu au marcat câte un gol. De la Rapid, cel care s-a remarcat în mod special a fost Albert Vătrai, autor a 3 goluri.

O zi mai târziu, duminică, CSM Oradea şi-a încheiat seria jocurilor din deplasare din 2022, cu disputa programată în faţa celor de la Hello Sport Bucureşti. Cum era de aşteptat, jocul nu a avut istoric, bihorenii marcând gol după gol, iar la final s-a înregistrat un scor astronomic, 27-1. Pe reprize a fost: 7-0, 6-0, 9-1 şi 5-0.

Au marcat în acest joc: Nichita Ilisie şi Darian Luncan - câte 7 goluri, Silvian Colodrovschi şi Levente Vancsik - câte 4 goluri, Istvan Szabo şi Tiberiu Negrean - câte 2 goluri şi Ferenc Czenk - un gol.

După acest duel, CSM Oradea a ajuns la opt victorii din nouă partide în actuala ediţie a Superligii Naţionale şi ocupă locul 2, în urma Stelei.

Ultimul meci din anul 2022 pentru CSM Oradea va avea loc în această săptămână, miercuri, 21 decembrie, de la ora 19, la Oradea, în compania concitadinei CSU.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!