Poloiştii de la CSM Digi Oradea s-au impus clar în ambele jocuri pe care le-au disputat în această săptămână, miercuri şi joi, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, în compania concitadinilor de la CS Crişul.

Aşa cum era de aşteptat, elevii antrenorului Dorin Costrăş au câştigat detaşat, cu 15-4, miercuri, în primul joc, respectiv, cu 18-5, joi seară, în cea de-a doua confruntare.

Jocurile au contat pentru etapa a III-a a Superligii Naţionale, iar miercuri, în prima dispută, CSM Digi s-a impus, după ce pe sferturi s-a consemnat: 3-2, 5-1, 1-1 şi 6-0.

În prima partidă, Robert Gergelyfi a totalizat trei goluri, Levente Vancsik, Istvan Szabo, Jesse Koopman, Ramiro Georgescu şi Nichita Ilisie au înscris de câte două ori fiecare, iar Max Costa şi Marc Rocca au înscris câte un gol pentru CSM Digi.

Joi seară, în partida a doua, cei de la CSM Digi au câştigat şi mai clar, cu scorul de 18-5, după ce au controlat cu autoritate jocul. Astfel, elevii lui Dorin Costrăş s-au desprins la 7-1 în primul sfert. Scorul la jumătatea confruntării a fost apoi de 10-2, pentru ca la intrarea în secvenţa a IV-a să fie de 14-3.

În acest joc, Istvan Szabo a punctat de patru ori, Robert Gergelyfi şi Viktor Kovats au înscris de câte trei ori, iar Bogdan Remeş a marcat de două ori. În fine, Levente Vancsik, Cristi Dobre, Max Costa, Jesse Koopman, Nichita Ilisie şi Ferenc Czenk au marcat câte un gol fiecare. În replică, Cristian Barna a marcat de trei ori pentru CS Crişul.

În urma acestor rezultate, CSM Digi Oradea are 5 victorii şi o înfrângere în noul sezon al Superligii Naţionale.

În următoarea etapă, CSM Digi va juca în deplasare, cu Poli Cluj-Napoca.