Echipa de polo juniori U17 a clubului Crişul Oradea a obţinut victorii pe linie la primul turneu de calificare din cadrul Campionatului Naţional, care s-a desfăşurat în această săptămână la Bazinul Crişul din Oradea.

Au participat cinci echipe. Pe lângă gazdele de la CS Crişul, au mai fost prezente formaţiile CSM Oradea, Partizan Tg. Mureş, Viitorul Cluj Napoca şi CSM Cluj Napoca.

În prima dispută, CS Crişul Oradea, formaţie pregătită de antrenorul Marcel Haşaş, a depăşit clar, cu scorul de 25-2, echipa Viitorul Cluj Napoca, pentru a dispune în meciul al doilea şi de Partizan Tg. Mureş, cu 20-6.

În fine, în cea de-a treia partidă, care a fost şi cea mai dificilă, CS Crişul a trecut la o diferenţă de doar două goluri, cu scorul de 14-12, de cealaltă formație din Oradea, CSM.

„În urma acestor rezultate, echipa noastră ocupă prima poziţie şi sperăm ca în acest sezon să obţinem rezultate mai bune faţă de sezonul trecut. Vreau să felicit echipa pentru dăruire, motivaţia demonstrată şi spiritul de luptă. De asemenea, felicităm antrenorii care au pregătit aceşti sportivi, pe Marcel Haşaş şi Nicolae Diaconu (nouă dintre ei venind de la echipa de U15, echipă antrenată de Nicolae Diaconu)”, a transmis, într-un comunicat, expertul sportiv Cosmin Goina, responsabilul secţiei de polo de la CS Crişul.

Componenţii echipei de polo CS Crişul U17: Daniel Turculeţ, Denis Feke, Mark Cseresnyes, Cosmin Popa, Bogdan Popa, Adrian Pop Cotuna, Adrian Păşcăluţă, Balasz Csato, Laszlo Merai, Cristian Tohotan, Matei Vuşcan, Şerban Lipai, Flavius Popa, Roland Orsos, Alex Popa Mihuţa şi Michael Orient.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!