Un orădean a ajuns la spital, luni, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce traversa strada Iuliu Maniu, pe trecerea de pietoni, la intersecția cu bulevardul Decebal. 

Accidentul s-a produs puţin după ora 8 şi a fost provocat de o orădeancă de 25 ani.

„În timp ce conducea un autoturism, şoferiţa nu a acordat prioritate de trecere pietonilor. Astfel, a acroșat un bărbat de 43 de ani, din Oradea, care se angajase în traversarea părții carosabile în mod regulamentar, pe trecerea de pietoni, din partea dreaptă a direcției de deplasare a autoturismului”, se arată într-un comunicat transmis, luni, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

Evenimentul rutier a fost surprins parţial şi de camerele de supraveghere ale supermarketului Livella. În înregistrare se vede cum bărbatul traversează strada şi este izbit din plin de maşina care virează de pe bulevardul Decebal.

Din fericire, pietonul a suferit leziuni ușoare şi a primit îngrijiri medicale la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean.

"Pacientul a suferit un traumatism cranian uşor, contuzie de coloană cervicală şi de umăr drept. Nu a necesitat internare", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al SMURD-UPU Bihor, dr. Alexandru Mateoc.