Orădeanul Marius Balogh (23 de ani), unul dintre eroii naționalei României, care a devenit campioană mondială la minifotbal, după un turneu desfășurat în Emiratele Arabe Unite, și-a cerut iubita în căsătorie luni seara, la întoarcerea acasă, în Piața Unirii, chiar în fața camerelor de luat vederi.

Cu lacrimi în ochi, Lavinia a spus „da” și a primit inelul de logodnă, un buchet de flori și baloane cu mesajul „Marry me!”. 

Campionii s-au întors acasă

Cei trei orădeni din lotul campioanei mondiale la minifotbal - Marius Balogh, Andrei Șumălan și Andrei Ferik - au ajuns luni seara în Oradea, întorcându-se din Emiratele Arabe Unite, unde sâmbătă au obținut marea performanță după o finală dramatică disputată cu echipa din Kazahstan. 

Fotbaliștii au fost primiți cu aplauze de zeci de susținători, în frunte cu prieteni și membri ai familiei, unii ducând cu ei vuvuzele, baloane sau steaguri tricolore. Potrivit Bihon.ro, ideea i-a aparținut Laviniei, iubita lui Marius Balogh, care a vrut să-i ofere acestuia un moment special. 

„Cât de mult o iubesc...”

Înainte să-i ceară mâna, Marius Balogh a spus în fața camerelor TV că Lavinia îl susține mereu și are încredere în el și îi spune că este campionul ei. „Pentru acest lucru vreau să-i dovedesc și eu cât de mult o iubesc și am un cadou pentru ea...”, a spus fotbalistul înainte de a scoate dintr-o geantă cutia cu inelul de logodnă. 

Tânăra s-a emoționat imediat, iar ochii i-au fost în lacrimi când Marius a îngenuncheat și i-a pus marea întrebare. Lavinia a spus „da”, în aplauzele celor prezenți, primind totodată de la noul ei logodnic un buchet de flori.  

„Nu mă așteptam la așa ceva, sunt foarte emoționată”, le-a spus Lavinia jurnaliștilor după ce a acceptat cererea în căsătorie. 

sursa video: Oradea24.ro / Facebook

Tânărul fotbalist, care joacă și la Crișul Sântandrei, a fost golgheterul turneului, cu 6 goluri, și a primit „Gheata de aur”. De asemenea, el a fost unul dintre protagoniștii finalei, înscriind ambele goluri ale României din timpul regulamentar de joc, dintre care unul chiar pe final, ducând astfel partida în prelungiri, căci scorul a devenit 2-2. Trofeul a fost obținut abia după loviturile de departajare, unde scorul a fost de 12-11 pentru România.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!