CET-ul nu mai furnizează căldură pe timp de zi. Potrivit unui comunicat al Termoficare, pe fondul încălzirii vremii, societatea a trecut de sâmbătă la întreruperea furnizării de agent termic pentru încălzire între orele 7 - 19.

„În cazul în care în perioada următoare va fi îndeplinită și condiția cu cele trei zile consecutive, cu media temperaturilor în intervalul orar 18 - 06 mai mare de plus 10 grade Celsius, livrarea agentului termic pentru încălzire se va opri complet", se mai menționează în anunțul societății.

Totodată, din cauza unor avarii apărute pe rețeaua primară, CET a întrerupt furnizarea de agent termic prin patru puncte termice din cartierul Nufărul II (PT 849, 871, 872 şi 875) sistarea serviciilor afectând consumatorii de pe străzile Aleea Salca, Nojoridului, Nufărului, Leonardo da Vinci, Liszt Ferencz şi Ciheiului.

Avaria a mai afectat două puncte termice (PT 601 şi 602) care deservesc consumatorii din zona străzilor Menumorut, Orşovei, Tarcăului, Bogdan Petriceicu Haşdeu şi Roman Ciorogariu.

Reluarea serviciilor se va face în cursul zilei de luni în funcție de complexitatea și volumul lucrărilor de remediere a avariei.