În organizarea Asociaţiei Simona Kadas, a Primăriei Comunei Vadu Crişului, a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bihor şi a Asociaţiei Sportul Pentru Toţi, vineri, de la ora 12.30, se vor desfăşura întrecerile celei de-a XI-a ediţii a crosului dotat cu Cupa de Toamnă.

Întrecerile sunt adresate copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse până la 19 ani. Astfel, organizatorii au programat şapte categorii de vârstă, până la 6 ani, între 7 şi 8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani, 15-16 ani şi 17-19 ani, atât la băieţi cât şi la fete.

Sunt aşteptaţi copii şi tineri din zonă, dar nu numai, ci şi "din oraş", după cum a declarat Simona Kadas, una dintre organizatoare.

Înscrierile sunt programate la faţa locului, mai exact la sala de sport din Vadu Crişului, cu oră înainte de primul start, de la ora 11.30. Participanţi trebuie la înscriere să aducă "adeverinţă medicală sau tabel nominal cu semnătura medicului", după cum a precizat şi Karol Kadas, implicat şi el în organizare.

Se va alerga pe distanţe cuprinse între 300 de metri (pentru cei mici) şi 1000 de metri (pentru cei mai mari).

La sfârşit organizatorii vor acorda premii constând în diplome, cupe, medalii dar şi-n obiecte surpriză.

"Aşteptăm cât mai mulţi tineri din tot judeţul la aceast concurs, care are deja o tradiţie. Pentru mine este pentru prima dată când sunt implicată în această organizare. Doresc să atrag cât mai mulţi copii şi tineri, pentru că vreau să promovăm mişcarea", a mai declarat Simona Kadas.