Ionuţ Chinde, 20 de ani (foto dreapta), şi Cristian Sala, 27 de ani (foto stânga), cei doi tineri din satul Ghighişeni, comuna Rieni, acuzaţi că, luna trecută, au răpit o adolescentă din faţa unui magazin sătesc, iar apoi au sechestrat-o şi au violat-o, au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş.

Dosarul celor doi indivizi a fost trimis în faţa instanţei săptămâna trecută, când judecătorul de camera preliminară a Judecătoriei Beiuş a decis să menţină măsura arestului preventiv în cazul lor pentru încă 30 de zile.

Soluţia, contestată de cei doi violatori, a fost păstrată, marţi, şi la Tribunalul Bihor, ca legală şi întemeiată.

După cum BIHOREANUL a mai scris, Ionuţ Chinde şi Cristian Sala au fost arestaţi pe 17 iulie la solicitarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, Chinde pentru viol, ameninţare şi încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere unei persoane care nu posedă permis, iar Sala pentru viol şi conducerea unui autovehicul fără a avea permis de conducere, ambele infracţiuni comise în formă continuată.

Acuzaţiile privesc un incident scandalos din noaptea de 15/16 iulie, când cei doi, băuţi fiind, au răpit-o pe adolescentă, au aruncat-o într-o maşină iar apoi au sechestrat-o într-o casă, unde au violat-o, Sala chiar de două ori.

Citiţi despre povestea incredibilului incident petrecut de faţă cu mai mulţi localnici, fără ca aceştia să intervină în articolul: Viol cu repetiţie: O fată de 14 ani a fost răpită în public, sechestrată şi violată de doi indivizi