Petru Hera Cristea (foto) violatorul în serie care, abia scăpat din închisoare, a încercat să violeze o orădeancă de 24 ani în noaptea de Înviere şi a fost prins cu ajutorul înregistrărilor de pe camerele de supraveghere din oraş, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Totodată, judecătorii de cameră preliminară au decis să menţină măsura arestului preventiv în cazul său ca fiind temeinică şi legală. Procesul violatorului urmează să se desfăşoare la Judecătoria Oradea.

Aşa cum BIHOREANUL a mai scris, Petru Cristea Hera a fost arestat luna trecută, în duminica Paştelui, după ce, în noaptea de Înviere a urmărit o tânără de 24 ani pe Podul Intelectualilor, din Oradea şi, profitând că în zonă nu era nimeni, a încercat să o violeze.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care lovit-o puternic pe fată cu pumnul în faţă, încercând să o violeze pe pod, dar pentru că victima se zbătea, a lovit-o din nou şi a încercat să o tragă pe malul Crişului.

Tânăra a reuşit să scape doar pentru că în zonă a apărut un trecător, iar agresorul a fugit. Individul a fost prins două ore mai târziu, tot cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din centrul oraşului.

Citiţi cum au reuşit poliţiştii orădeni să-l prindă pe obsedat în articolul: "Violator în serie: Condamnat pentru 3 violuri şi două tentative, un obsedat sexual a atacat din nou!"