A fost lansat imnul oficial al echipei naționale pentru EURO 2024, cântat de o serie de vedete Pro TV, cum ar fi Andra, Smiley, Andreea Esca și Theo Rose.

Videoclipul piesei îi arată pe cântăreți în tribune, în rol de susținători ai tricolorilor.

„Când visăm împreună, ne adunăm împreună! PRO TV și FRF lansează imnul echipei naționale pentru EURO 2024. În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste scrisă în culori vibrante de pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune”, spun reprezentanții FRF. 

Piesa „Visăm Împreună” a fost realizată la casa de producție Hahaha Production și îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV: Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși, și pe suporterii tricolori.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV.

România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!