Un tânăr orădean în vârstă de 19 ani a rămas fără permis de conducere pentru 4 luni, după ce polițiștii l-au prins conducând un BMW cu 131 km/h, de aproape 3 ori mai mult decât viteza legală, pe Bulevardul Cantemir din municipiu. Alți trei tineri - șoferi de Audi, Volkswagen și Mercedes - au rămas fără permise pentru 3 luni, pe același bulevard, în zone cu viteza limitată la 50 de km/h.

Orădeanul de 19 ani a fost depistat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 3.04, de polițiștii Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naționale și Europene.

„Conducea un autoturism pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Oradea, cu viteza de 131 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h”, arată un comunicat transmis luni de Poliția Bihor.

Șoferul, care a depăşit limita legală de viteză cu peste 70 de km/h, a rămas fără permis pentru 120 de zile și s-a ales și cu puncte amendă.

Alți trei conducători auto au rămas fără permise de conducere pentru câte 3 luni, tot pentru viteză excesivă, pe același bulevard din Oradea.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2, un tânăr de 20 de ani din comuna Fărcașele, județul Olt, a condus un autoturism Audi cu viteza de 119 km/h.

În aceeași noapte, dar puțin mai devreme, la ora 1.01, un șofer de Volkswagen, bărbat de 34 de ani, din Oradea, era prins de radar cu viteza de 109 km/h.

Și un șofer de Mercedes a comis-o în aceeași zonă, sâmbătă noaptea, la ora 2.25. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani din Oradea care a rulat cu viteza de 101 km/h înregistrată de radar.

„Conducătorii auto care au depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 - 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile”, a comunicat Poliția Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!