Doi şoferi de BMW din Bihor au rămas fără pemise de conducere, luni noaptea, după ce poliţiştii rutieri i-au prins gonind la volanul maşinilor pe Bulevardul Cantemir din Oradea, devenit după reabilitare un „magnet” pentru vitezomani. 

Unul dintre ei, în vârstă de 23 ani din Nojorid, a rămas pieton pentru 4 luni, iar cel de-al doilea, un salontan de 22 ani, pentru o perioadă de 3 luni. 

Potrivit unei informări transmise, marţi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, şoferul din Nojorid a fost dibuit la ora 23.18, de un echipaj al Poliţiei Rutiere. Aparatul radar l-a înregistrat conducând un BMW cu viteza de 158 de km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h. El a fost sancţionat contravenţional cu 9 - 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 120 de zile.

Trei ore mai târziu, în aceeaşi zonă, polițiștii au oprit în trafic un alt şofer, un tânăr de 22 de ani, din municipiul Salonta. Aflat tot la volanul unui BMW, acesta a fost înregistrat conducând cu viteza de 114 km/h în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Şoferul, care a depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de km/h a fost sancţionat contravenţional cu 9 - 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!