Voleibalistele de la CSU Oradea vor disputa în weekend, la Sala Polivalentă a Universității, jocul din etapa a II-a a returului de campionat din Seria Vest a Diviziei A2.

Orădencele, care s-au impus săptămâna trecută, în prima rundă a returului, în deplasare, pe terenul celor de la CSU Politehnica Timișoara, vor evolua de această dată pe teren propriu, sâmbătă, cu SCM U Craiova.

Jocul este programat cu începere de la ora 11:30 la Sala Polivalentă a Universității din Oradea și se constituie în derby-ul rundei. Se vor întâlni echipele situate pe pozițiile II și III ale clasamentului. Dacă elevele antrenoarei Mariana Szabo – Alexi ocupă poziția a III-a, cu 12 puncte, în schimb oltencele de la SCM U Craiova se află pe poziția secundă, cu 15 puncte, la egalitate cu liderul CSU Medicina Tg. Mureș.

Bihorencele își propun victoria și revanșa după eșecul din tur de la Craiova, din etapa a 2-a, pe 26 octombrie, când adversarele s-au impus cu scorul de 3-0.

Conducerea echipei orădene așteaptă cât mai mulți suporteri, sâmbătă, de la 11.30, la Sala Polivalentă a Universității, pentru a susține echipa bihoreană, în tentativa ei de a câștiga jocul și de a urca pe poziția a II-a a ierarhiei.

În celelalte partide ale etapei a VII-a (a II-a a returului) din campionatul Diviziei A 2, Seria Vest, liderul CSU Medicina Tg. Mureș va evolua la Timișoara, cu CSU Politehnica, iar CSM Sighet va primi replica celor de la CSS Turda.