Voleibalistele de la CSU Oradea au obținut o nouă victorie, de data aceasta în deplasarea de la Caransebeș. Este vorba despre o victorie muncită împotriva nou-promovatei CSM Caransebeș, într-un joc care a fost echilibrat și în care experiența și valoarea superioară a orădencelor a făcut diferența.

Doar în primul set studentele au avut emoții, pentru că în urma unui start echilibrat, gazdele au reușit să se distanțeze pe final și să conducă cu scorul de 23-21. În acel moment, însă, antrenoarea Mariana Szabo-Alexi a solicitat întreruperea jocului.

Cu Alexandra Breban excelând la serviciu și prin siguranța arătată de către experimentatele Iuliana Fîcă, Anca Pașca și Giulia Blaj în atac, puse în valoare foarte bine de către ridicătoarea Rossana Nistor - Popovici, echipa CSU Oradea a reușit să revină și chiar să câștige setul cu scorul de 25-23.

S-a remarcat și evoluția tinerelor jucătoare Ilinca Știrbu și Alexandra Keresztesi care, după cum transmite conducerea echipei într-un comunicat, confirmă progresul la nivelul de senioare și de la care se dorește să aibă evoluții în continuare.

„În apărare s-au sincronizat și dublat foarte bine cele două jucătoare ce au evoluat pe postul de libero și care au confirmat faptul că sunt foarte importante și bine integrate în angrenajul echipei”, mai precizează sursa citată.


CSM Caransebeș – CSU Oradea 0-3 (23-25, 19-25, 20-25)

Echipa CSU Oradea: Fîcă Iuliana (cpt.), Pașca Anca, Nistor Popovici Rossana, Știrbu Ilinca, Haidu Roxana, Breban Alexandra, Blaj Giulia, Bikfalvi Alexandra, Pura Mădălina, Keresztesi Alexandra, Nagy Nora, Gagyi Emesche, Lăscuț Nicola, Szabo-Alexi Daria. Antrenor Szabo-Alexi Mariana.

În etapa următoare, ultima din turul de campionat, CSU Oradea va întâlni pe teren propriu echipa CSU Poli Timișoara, ambele formații având același număr de puncte. Jocul se va desfășura la Sala Polivalentă a Universității din Oradea, sâmbătă 4 noiembrie, de la ora 13.  Conducerea clubului bihorean precizează că jocul va fi transmis LIVE și pe pagina oficială de Facebook.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!