Voleibalistele de la CSU Oradea au pierdut jocul din etapa din această săptămână a campionatului Diviziei A2, disputat în deplasare, împotriva liderului clasamentului Seriei Vest, FC Argeş Piteşti, cu scorul de 0-3.

Totuşi, chiar dacă a pierdut, CSU Oradea rămâne pe podium, la egalitate de puncte cu echipa Politehnica Timişoara, care a pierdut la rândul ei, pe teren propriu, cu ACS Transilvania Braşov.

Meciul, desfăşurat în Sala Polivalentă din Piteşti, a fost căştigat de formaţia gazdă în urma unui joc eficient bazat pe serviciu şi blocaj, în care orădencele au început ezitant şi au pus probleme doar în seturile doi şi trei.

Universitarele orădene speră acum la un rezultat favorabil în meciul din etapa următoare, joc ce se va disputa sâmbătă, de la ora 13, la Sala Polivalentă a Universitătii din Oradea, atunci când vor să tranşeze lupta pentru locul secund.

În partida de sâmbătă, CSU Oradea o va avea ca adversară pe Politehnica Timişoara, echipă ce a pierdut în runda de la jumătatea acestei săptămâni, în faţa celor de la ACS Transilvania Braşov, cu scorul de 1-3,, chiar la Timişoara.

Clasamentul a rămas neschimbat, cu CSU Oradea pe podium.


FC Argeş Piteşti – CSU Oradea 3-0 (25-9,25-22, 25-22)

CSU Oradea: Fîca Iuliana (căpitan), Radu Fîca Maria, Paşca Anca, Adamcsik Daiana, Blaj Giulia, Maxim Andreea, Maran Andreea, Breban Alexandra, Pura Mădălina, Chiş Flavia, Rizea Antonia şi Bikfalvi Alexandra (libero). Antrenor: lector univ.dr. Szabo-Alexi Mariana..

Celelalte rezultate ale etapei de miercuri şi joi:

Politehnica Timişoara - ACS Transilvania Brasov 1-3

CS Volei Club Deva - CSM Sibiu 1-3

CSMU Craiova - CSU Medicina Târgu Mureş 3-0