Voleibalistele de la CSU Oradea au obţinut în weekend o victorie clară în primul meci pe care l-au disputat pe teren propriu în acest sezon competiţional al Diviziei A2.

La Sala Polivalentă a Universităţii din Oradea, trupa pregătită de soţii Mariana şi Paul Szabo Alexi s-a impus în minimum de seturi, cu scorul de 3-0, în faţa celor de la CSM Corona Braşov, într-o partidă ce a contat pentru etapa a III-a a sezonului regular din seria vestică a celui de-al doilea eşalon voleibalistic feminin al ţării.

Orădencele s-au impus în această partidă după ce şi-au adjudecat primul set cu 25-19, apoi pe cel de-al doilea cu 25-15, iar pe ultimul cu 25-18.

Este a doua victorie pentru trupa orădeană din actuala ediţie de campionat, din tot atâtea posibile, pentru că în cadrul unei etape a avut liber.

Ca urmare, CSU Oradea a acumulat 6 puncte şi se situează după trei runde pe locurile 1-3, la egalitate cu CSU Politehnica Timișoara şi CSU Medicina Cnue Târgu Mureş, echipe care, de asemenea, au câte două victorii.

Reamintim că echipa de volei feminin CSU Oradea merge pe mâna omogenităţii în acest sezon, dar va încerca să îmbine în continuare experienţa cu tinereţea, având mai multe jucătoare tinere în lot.

„Va fi un sezon interesant, cu echipe extrem de bune, Medicina Tg. Mureş sau CSU Poli Timişoara anunţându-se adversare pe măsură. Dar noi vom încerca să rămânem conectaţi şi în acest an la rezultatele care ne-au adus an de an în lupta pentru fazele superioare ale competiţiei", a declarat antrenoarea Mariana Szabo-Alexi.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!