Zona de Vest a Campionatului Naţional de volei feminin Divizia A2 îşi va desemna în acest weekend, la Oradea, cele două echipe care vor lupta pentru promovarea în prima divizie.

După jocuri frumoase în sezonul regulat şi play-off, CSU Oradea, CSU Politehnica Timişoara, CSU Medicina Tg. Mureş şi CSU Cluj-Napoca sunt echipele care se vor duela în weekend, în Polivalenta Universităţii din Oradea, în cadrul turneului semifinal Divizia A2, Seria de Vest.

Jocurile se anunță de pe acum interesante, mai ales că pentru două dintre acestea, sezonul competițional se va opri duminică, în vreme ce primele două clasate vor obține biletele pentru turneul final de promovare în Divizia A1.

Echipa CSU Oradea (foto) se numără printre favorite la câștigarea turneului, conștientizând că drumul spre acest deziderat este greu, dar nu imposibil.

„Ne-am propus și în acest an calificarea la turneul final de promovare în Divizia A1. Cu un joc bun și o concentrare maximă consider că putem să ne îndeplinim acest obiectiv. Trebuie să rămânem la fel de concentrate cum am fost și până acum, iar răsplata va veni cu siguranță la finele acestui turneu semifinal”, a declarat antrenoarea formației CSU Oradea, Mariana Szabo.

Primele dueluri ale turneului semifinal vor avea loc vineri.

Gheața va fi spartă, de la ora 16:00, de confruntarea dintre CSU Cluj și CSU Medicina Tg. Mureș.

Gazdele de la CSU Oradea vor întâlni, de la ora 18:30, echipa CSU Politehnica Timișoara. Sâmbătă, turneul va programa cea de-a doua rundă, după același tronson orar, cu disputele dintre CSU Politehnica Cluj şi CSU Cluj-Napoca, respectiv CSU Oradea şi CSU Medicina Tg. Mureș.

Jocurile care vor stabili ierarhia finală vor avea loc duminică.

De la ora 12:00 se vor întâlni CSU Politehnica Timișoara și CSU Medicina Tg. Mureș, iar de la ora 14:30, CSU Oradea va evolua în compania rivalelor de la CSU Cluj-Napoca.

Partidele vor fi transmise în direct pe internet și vor putea fi urmărite pe pagina de Facebook www.facebook.com/csuoradeavolei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!