Turneul de promovare în eşalonul de elită la volei feminin, turneu în care va fi angrenată şi echipa CSU Oradea, se va desfăşura în perioada 28-30 mai la Galaţi, a decis Federaţia Română de Volei. Patru echipe se vor lupta pentru cele două locuri ce asigură prezenţa în Divizia A1. Acestea sunt CSU Oradea, FC Argeş Piteşti, CSU Galaţi şi Rapid Bucureşti.

Deşi era programat iniţial a se desfăşura în perioada 3-5 mai, turneul a fost amânat datorită organizării în premieră la Sala Polivalentă din Bucureşti a Final Four–ului celei mai prestigioase competiţii europene intercluburi, Champions League. CSM Volei Alba Blaj va lupta să devină regina Europei la volei feminin alături de alte trei echipe de top: Galatasaray Istanbul, Vakifbank Istanbul şi Imoco Volley Conegliano.

Însă, jucătoarele de la CSU Oradea, studente la Universitatea din Oradea, vor participa în perioada 4-6 mai la Campionatele Naţionale Universitare la volei feminin, competiţie care va avea loc la Bacău.

Universitarele orădene au de apărat titlul de vice-campioane obţinut în 2017. La competiţie participă 8 echipe, ce reprezintă cele mai puternice centre universitare din ţară.