Tânărul sportiv orădean George Breban a devenit vicecampion naţional la volei seniori, cu formaţia SCM Zalău.

Legitimat la LPS Bihorul, George Breban a jucat anul acesta cu dublă legitimare în Divizia A1 de volei, la formaţia sălăjeană SCM Zalău, o echipă care se află în topul voleiului românesc de ani buni.

Performanţa obţinută de George Breban e cu atât mai de apreciat cu cât el va fi junior şi anul viitor.

"George şi-a demonstrat valoarea şi talentul. El a reuşit să se integreze şi să facă faţă la acest nivel, cucerind titlul de vicecampion naţional la seniori", se arată într-un comunicat al clubului LPS Bihorul.

La rândul său, antrenorul echipei de juniori de la LPS Bihorul, Zoltan Kovacs, are numai cuvinte de laudă la adresa tânărului voleibalist, George fiind şi un pion de bază în formaţia juvenilă a clubului sportiv şcolar orădean. "Cu siguranţă mai avem multe de demonstrat şi la nivel de juniori anul acesta, acolo unde ne luptăm în grupe pentru faza semifinală", a declarat profesorul Zoltan Kovacs.

În clasamentul final al primului eşalon la volei masculin seniori, echipa zălăuană a ocupat poziţia a II-a, fiind devansată de CSM Arcada Galaţi, echipă ce a devenit campioană naţională. Pe locul III s-a situat SCM U Craiova, iar pe poziţia a IV-a a încheiat CSA Steaua Bucureşti.