E campanie electorală. Ne uităm la candidaţi şi râdem de ei şi de inepţiile pe care le debitează. Nişte proşti. După alegeri vor ajunge parlamentari, îşi vor vota salarii şi pensii nesimţite, îşi vor pune loazele, amantele şi neamurile în posturi bine plătite. Atunci, vă întreb, cine-i prostul?

Suntem exact în situaţia din 1990. Atunci, milioane de români spălaţi pe creier de comunism şi având o singură televiziune care îi manipula îl acuzau pe Coposu că n-a mâncat salam cu soia ca tov. Iliescu. În plus, erau terorizaţi că vin burghezii şi moşierii să le ia fabricile şi pământurile.

Acum, aceeaşi generaţie e spălată pe creier de un pastor TV plătit de un puşcăriaş. Aşa se face că oamenii sunt convinşi că tehnocraţia e un fel de boală de piele şi că dacă nu votează cu infractorii roşii va veni evreo-maghiarul de Soros să-i facă sclavi pe plantaţia lui.

După ce şi-au nenorocit copiii votând cu Ion Iliescu, aceiaşi cetăţeni sunt gata să facă ţăndări şi destinul nepoţilor, în speranţa dobândirii titlului de rentier în mizerie, adică de asistat social.

Aceşti oameni nu trebuie convinşi că greşesc. Sunt un caz pierdut. Nu trebuie nici să le ascundeţi buletinele în ziua votului. Trebuie doar să le anulaţi opţiunea ieşind şi voi la vot. Arătând că războiul dus de conducători împotriva poporului, soldat deja cu 4 milioane de români refugiaţi, nu mai poate continua.

Şi atunci chiar că veţi avea de cine râde. De nişte politicieni expiraţi, rămaşi fără butoane, şi de loazele şi amantele nevoite să trăiască din muncă cinstită.