Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bihor organizează concursuri cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea a 14 posturi de agent de poliție şi 2 posturi de personal contractual.

În cazul subofiţerilor, cele mai multe posturi, 8 la număr, sunt în specialitatea ordine publică, alte două sunt pentru Centrul de reţinere şi arestare preventivă, iar patru sunt de poliţie rutieră, securitate și sănătate în muncă, comunicații și informatică și financiar.

În cazul personalului contractual, Poliţia Bihor are nevoie de un electrician de întreținere şi o femeie de serviciu, ambele angajări fiind pentru Serviciul Logistic al Inspectoratului. 

Pentru a participa la concursul cu recrutare prin încadrare directă pentru posturile de agenţi de poliţie, candidații trebuie să fie cetăţeni români cu domiciliul în România, să nu fie urmăriţi penal sau judecaţi, să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei când a intervenit reabilitarea, să aibă studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat. 

Informațiile complete cu privire la aceste posturi, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a probelor se regăsesc pe portalul HUB de servicii publice, la secțiunea Carieră MAI.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!