Compania Tarom încearcă marea cu degetul, folosindu-se de prilejul aniversării a 157 de ani de la Unirea Principatelor Române. Pe site-ul companiei, conducerea Tarom anunţă că "pe 24 ianuarie 2016 sărbătorim 157 ani de la Unirea Principatelor Române, cu un tarif unic de 57 EUR dus-întors, toate taxele incluse, pentru biletele achiziţionate pe rute între Bucureşti şi Cluj, Iaşi, Oradea, Satu Mare, Suceava şi Timişoara".

Oferta specială este valabilă pentru călătoriile dus-întors efectuate pe curse interne Tarom şi este supusă unor termene şi condiţii. Astfel, durata şederii la destinaţie trebuie să fie între 1 şi 14 zile, modificările fiind permise doar cu plata unor diferenţe tarifare şi a unei penalizări de 20 euro/tranzacţie, în timp ce restituirea biletelor nu este permisă.

Perioada de vânzare a biletelor la acest preţ special este 22-24 ianuarie 2016, dar acest lucru nu înseamnă că şi călătoriile trebuie efectuate în acest interval de timp.

Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM, www.tarom.ro (cu varianta pentru telefoanele mobile m.tarom.ro), cât şi prin agenţiile proprii şi partenere Tarom.

Transportul gratuit al bagajului de cală este asigurat în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână.

Oferta specială a Tarom este lansată după ce companii low-cost precum Wizz Air şi Ryanair au anunţat că din vară vor asigura curse interne între Capitală şi Cluj, respectiv Timişoara.