Horea Vuşcan, preşedintele Mişcării Verzilor, care la fel ca şi realizatorul TV Şerban Huidu, a fost implicat într-un accident în urma căruia trei persoane au murit, este convins că acesta regretă drama în care a fost implicat. "Ne ducem fiecare mai departe greşelile. Sunt convins că regretă şi el cum regret şi eu dar trebuie să meargă mai departe", a declarat Vuşcan miecuri în cadrul unei conferinţe de presă.

Liderul Mişcării Verzilor a pus intensa mediatizare a evenimentului pe seama faptului că realizatorul TV este persoană publică. "Orice persoană publică, dacă se întâmplă să calce strâmb, este linşată de presă. E o ştire care se vinde", a spus Vuşcan.

Vuşcan a ţinut să precizeze însă că între cele două accidente de circulaţie care s-au soldat fiecare cu trei victime nu există nicio similitudine. "Cele două accidente nu au nimic în comun. Am înţeles din presă că domnul Huidu a fost de vină. În cazul meu a fost vorba de o neacordare de prioritate din partea celorlalţi", a susţinut Vuşcan.

Tânărul politician local a fost condamnat definitiv în noiembrie 2008 la doi ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă şi la plata unei despăguburi de 200.000 euro pentru un accident rutier cu trei victime petrecut în 2003.

Accidentul a avut loc pe strada Republicii, unde Vuşcan, aflat la volanul maşinii sale, un BMW care gonea cu viteză dinspre Gară spre magazinul Crişul, a lovit un Ford înmatriculat în Ungaria, care venea din sens opus şi care a virat la stânga spre strada Muzeului.

Şoferul Fordului şi pasagerul din dreapta a murit pe loc. Pasagerul din spate a decedat şi el la scurt timp datorită multiplelor traumatisme craniene.

Evenimentul a fost intens mediatizat la vremea respectivă, Horea Vuşcan, fiind fiul fostului patron al fabricii de ulei Interoil, cunoscut în oraş pentru viaţa de noapte şi înclinaţia spre viteză.