Localitatea Oșorhei se pregătește să găzduiască, în weekend, cea de-a XIII-a ediție a Zilelor Comunei, iar organizatorii au anunțat un program plin.

Pe scena amplasată în parcul central vor urca, printre alţii, What's Up, Mihai Treistariu, dar şi interpreţi de muzică populară precum Cornel Borza, Ionela Moruţan sau Sânziana Toader Ardelean.

Sărbătoarea va începe sâmbătă, de la 15, când cei mai buni elevi din comună vor fi premiaţi de către primărie. Urmează apoi o serie de concerte de muzică uşoară, etno sau maghiară.

Tot sâmbătă, de la ora 21:30, a fost anunţat un concert al cântăreţului Mihai Trăistariu, iar de la 22:30 va urca pe scenă What's Up, cunoscut pentru piese ca Taxi, La tine, Ce n-aş da sau K la meteo.

Duminică de la ora 10:00 va avea loc, pe păşunea Berkes, concursul de atelaje categoria C, iar de la ora 13:35 va începe un spectacol folcloric pe scena din centrul Oșorheiului, unde sunt invitaţi să cânte mai mulţi interpreţi de muzică populară din Bihor, dar şi din alte zone ale ţării.

De la ora 23:35 va cânta Cornel Borza, iar sărbătoarea se va încheia la miezul nopţii cu un spectacol de artificii.

Vezi mai jos programul complet al evenimentului:

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!