Atenţie la starea în care vă urcaţi la volan! Trei orădeni condamnaţi la detenţie pentru alcool la volan sau conducere fără permis au fost ridicaţi, joi, de poliţiştii Compartimentului Urmăriri şi încarceraţi pentru executarea pedepselor.

Este vorba despre un tânăr de 24 de ani din Oradea, pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepsei privative de libertate după ce a fost condamnat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice la 220 de zile de închisoare în regim de detenție, transformate din amenda penală, pe care însă nu a achitat-o.

Tot joi, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale au ridicat doi orădeni de 36 de ani respectiv 38 ani, condamnaţi la detenţie pentru conducerea a unui vehicul fără a poseda permis de conducere. Primul a încasat 1 an şi 3 luni de închisoare, iar cel de-al doilea 1 an și 2 luni de închisoare, pedepsele fiind dispuse cu executare pentru că amândoi sunt recidivişti, având şi alte condamnări pentru infracţiuni rutiere. 

Cei trei au fost încarcerați în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor.