Perechea orădeană Mihai Lungu – Zoltan Christian Teszari (fiul magnatului din comunicaţii cu acelaşi nume) a cucerit titlul național la tenis dublu masculin, categoria sportivilor sub 14 ani. Evenimentul, care s-a desfășurat în sală, a avut loc la București, în perioada 7-13 ianuarie.

Cei doi orădeni de la clubul CSM, au fost cotați drept cap de serie numărul 3 și au obținut victorii simetrice în primele două tururi ale competiției, 6-1 și 7-5, calificându-se în penultimul act.

În semifinale, Lungu și Teszari s-au duelat cu Alin Fătu și Andrei Voican, cap de serie numărul 2. După un meci deosebit de echilibrat, bihorenii s-au impus la capătul a trei seturi, cu scorul de 6-4, 5-7, 10-6.

Apoi, sportivii de la CSM Oradea au învins în finală tandemul Alexandru Giurea – Eric Verdeș cu 7-6 și 6-4. Astfel, Lungu și Teszari au câștigat Campionatul Național Indoor U14 masculin în proba de dublu.

De menționat că Mihai Lungu (foto) a avut un parcurs impresionant și în proba de simplu U14 masculin. Pornit drept cap de serie numărul 7, acesta s-a calificat în finala competiției, unde a fost învins de către Andrei Voican, de la CS Târgoviște. Scorul pe seturi a fost de 7-5, 6-1.

La rândul ei, Floriana Popovici, legitimată la CSM Oradea, a fost semifinalistă în proba feminină de simplu, cât și de dublu la CNI U14. Ea a jucat alături de Crissy Tudora, de la CSȘ Mircea Eliade București, în proba de dublu.