Două persoane au ajuns la spital, luni după-amiază, după ce două BMW-uri s-au izbit frontal, pe DN 76, între localităţile bihorene Rieni şi Petrileni. Din primele informaţii, şoferul uneia dintre maşini a intrat în depăşire, fiind lovit frontal de autoturismul care venea din sens opus.

În urma impactului, una dintre maşini a părăsit şoseaua, oprindu-se în câmp. "Apelul 112 a intrat la ora 16.26. Accidentul rutier s-a produs pe DN76, în localitatea Petrileni. Sunt implicat două autoturisme. Două persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale. Traficul rutier nu este blocat", a declarat, pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa. 

La locul accidentului au fost trimise şi echipaje medicale ale SMURD şi ale Ambulanței Bihor.

"La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Ștei, din care unul de prim ajutor calificat care a evaluat şi asistat victimele, pe două din cele patru persoane implicate în accident transportându-le la spital. Două au refuzat transportul", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, Camelia Roşca. 

Potrivit sursei citate, leziunile victimelor sunt uşoare. 

Polițiști rutieri efectuează cercetări la faţa locului, pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

Foto / video: Horia Dumitraș

UPDATE:

Marţi, IPJ Bihor a transmis că accidentul a fost provocat de un tânăr de 22 de ani din Băiţa, care, aflat la volanul unuia dintre BMW-uri, nu a respectat viteza într-o succesiune de curbe.