Un accident produs între un TIR și un microbuz a blocat joi după amiaza complet traficul pe Drumul Național 1 Cluj Napoca - Oradea, între Bologa și Poieni. Mai multe persoane au fost rănite.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Cluj-Napoca – Oradea, la kilometrul 537, între localitățile Bologa și Poieni, județul Cluj, s-a produs o coliziune în care au fost implicate un autotren și o autoutilitară. Potrivit primelor informații, 3 persoane au suferit leziuni, urmând să fie evaluate medical la fața locului”, se arată pe site-ul Poliției Române. 

Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri de mers. 

ISU Cluj a transmis că pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin „la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, în apropiere de localitatea Poieni” și să incidentul s-a soldat cu mai multe victime.

„În accident au fost implicate un autotren și un microbuz. Din primele informații au rezultat 7 victime, iar uneia dintre acestea i se aplică manevre de resuscitare. La fața locului acționează o autospecială de stingere, o autospecială cu modul de descarcerare, patru ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ. Nu s-a impus activarea planului roșu de intervenție. Situația este în dinamică”, potrivit sursei menționate.

UPDATE: Doi bărbați au murit 

Doi bărbați au murit în urma teribilului accident petrecut pe DN1, unul în vârstă de 32 de ani și unul în vârstă de 54 de ani. 

Potrivit ISU Cluj, echipajele au găsit două persoane încarcerate în microbuz. „În paralel, echipajul SAJ aplica deja manevre de resuscitare unui bărbat scos din respectivul microbuz. Şoferul autotrenului a reuşit să iasă singur afară. Imediat, forţele noastre au desfăşurat operaţiunile de descarcerare, astfel că au extras cinci victime, două fiind în stare gravă”, a precizat sursa citată.

Un alt bărbat a intrat în stop cardio-respirator şi s-au aplicat manevrele de resuscitare. „Din nefericire, medicii au constatat decesul celor doi bărbaţi în vârstă de 54 şi 32 de ani. Un al treilea bărbat a fost intubat de medic în ambulanţa SMURD şi transportat la spital. Alte trei victime conştiente, dar care prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital”, au mai precizat pompierii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!