Desfăşurare de forţe, duminică seară, în zona străzii Oneştilor din Oradea, unde poliţiştii îl caută pe agresorul femeii înjunghiate în cartierul Prima Residence.

Anchetatorii "periază" zona, aducând cu ei inclusiv reflectoare şi un câine de urmă, pentru a da de agresor. Câinele de urmă a fost adus în jurul orei 20.30 și i-a dus pe anchetatori prin blocurile din jur. Până la ora publicării acestei știri agresorul nu a fost găsit.

"În cauză s-a deschis un dosar penal pentru tentivă de omor, urmărirea penală se desfăşoară in rem. Organele de Poliţie, coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, se află la faţa locului, unde se efectuează cercetări, dar şi o acţiune de căutare a agresorului", a declarat, duminică seară, pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Gligor Sabău.

Legat de victima atacului, sursa citată spune că este o femeie în vârstă de 45 ani, care a fost transportată la spital şi în prezent este supusă unei intervenţii chirurgicale. „Aşteptăm ca medicii să ne transmită natura leziunilor şi dacă acestea au pus în pericol viaţa victimei", a mai spus Sabău.

Potrivit spuselor unui martor care a asistat la eveniment, femeia și agresorul locuiesc într-unul din blocurile din cartier, fiind parteneri de viață. Agresiunea s-a produs în faţa blocului P2 din cartierul Prima Residence, unde cei doi ar și locui, după o ceartă în maşină.

După ce și-a înjunghiat victima cu un cuțit, agresorul s-a rănit și pe sine, fugind apoi pe jos, clătinându-se.

Mașina lui a fost abandonată în parcare, cu avariile aprinse, iar în prezent polițiștii îl caută, în zonă fiind găsite mai multe urme de sânge.

Poliţiştii sunt coordonaţi chiar de şeful Inspectoratului, chestorul Alin Haniş, şi de procuror.

UPDATE: Autorul, polițist local!

Agresorul femeii înjunghiate pe strada Oneştilor din Oradea a fost prins, duminică, aproape de miezul nopţii, după ore în şir de căutări. El se ascundea într-unul dintre blocurile în construcție din Ioșia, din apropierea cartierului în care s-a produs evenimentul.

Și mai șocant este că faptul că individul e poliţist local activ și a deținut funcții importante în cadrul Poliției Locale Oradea, fiind, la un moment dat, chiar șeful acestei instituții. Este vorba despre Paul Ladislau Kover, acum responsabil pe probleme de mediu în cadrul instituției.