Proaspăt votatul edil PSD din Remetea, Adrian Ştefănică - cel care a condus comuna şi până acum, o vreme printr-un interpus fiindcă fusese găsit incompatibil de ANI - a ajuns reales cu ajutorul judecătorilor.

Nu de alta, dar dosarul oribil deschis după ce gaşca primarului a împuşcat mortal un om, trimis în faţa instanţei încă din 2022, nu a fost soluţionat nici până în ziua de azi, căci judecătoarea Emilia Prahanca, una dintre cele care au oprit şi executarea silită a fraţilor Micula, a amânat de 11 ori pronunţarea unui verdict.

Drept e că nu-i singura cauză lăsată în nelucrare, căci, după cum a constatat Bihorel, mai sunt dosare în care aceeaşi magistrată amână în neştire soluţionarea, inclusiv pentru acuze banale, cum ar fi două dosare de ameninţare (14 şi respectiv 18 amânări), loviri (14 amânări) sau chiar abandon de familie (7 amânări).

Cu o asemenea Justiţie, n-ar fi de mirare ca, până să fie condamnat, edilul Adrian Ştefănică să-şi încheie cu brio mandatul ori, de ce nu, să ajungă chiar parlamentar...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!