Activitatea Oficiului Judeţean Bihor pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale va fi reluată vineri dimineaţă, începând cu ora 7.30, a declarat BIHOREANULUI directorul instituţiei, Cristian Buzlea (foto), după ce timp de două zile aceasta a fost suspendată din cauza îmbolnăvirii cu Covid a unei angajate din cei 12 care lucrau la sediul din strada Ion Bogdan.

„După depistarea colegei noastre, toţi cei 11 angajaţi care lucram în sediul instituţiei ne-am izolat la domiciliu şi am făcut teste PCR, iar clădirea a fost dezinfectată. Cu puţin timp în urmă am primit rezultatele testelor, toate fiind negative. Colega diagnosticată cu Covid este în spital, are simptome considerate uşoare, fiindu-i afectaţi plămânii”, a mai spus directorul OJFIR Bihor.

„Faptul că ceilalţi 11 colegi au primit rezultate negative la testare demonstrează că măsurile de prevenire a infectărilor cu coronavirus pe care le-am adoptat în cadrul instituţiei încă de la începutul pandemiei au fost corecte şi au fost respectate de angajaţi”, a mai precizat Cristian Buzlea.

Timp de două zile, beneficiarii OJFIR Bihor au putut fi serviţi doar online, deoarece alţi 10 angajaţi au fost puşi să lucreze de la domiciliu, tocmai pentru a putea evita contaminarea întregului personal.