Au început lucrările de modernizare pe strada Macului din cartierul Oncea, pe tronsonul delimitat de străzile Ion Bogdan şi Calea Bihorului.

Potrivit unui comunicat al Primăriei, constructorul a început săpăturile la platforma drumului şi pregăteşte lucrările de canalizare pluvială, terasamente şi amenajarea spaţiilor verzi.

Colectarea apelor pluviale se va face prin gurile de scurgere proiectate deja pe marginea carosabilului. Urmează și asfaltarea tronsonului menționat.

„Continuă asfaltarea în cartierul Oncea, după finalizarea străzilor Ion Pop Reteganul, Cucului şi Cardinal Alexandru Todea. Investiţiile în modernizarea infrastructurii rutiere din cartierul Oncea vor continua şi în perioada următoare, Primăria având în faza studiului de fezabilitate ai multe străzi", a precizat viceprimarul Marcel Dragoş.

Lucrările de amenajare a străzii Macului, pe un tronson de 822 metri, sunt executate de firma Mirghiş & Mayer. Investiţia, în valoare de 1,8 milioane lei, fără TVA, are un termen de predare de patru luni şi unul de garanţie de cinci ani de la terminarea lucrărilor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!