Am început activitatea de colectare separată a deşeurilor în patru zone din Bihor la finalul anului 2019. Am trecut peste o perioadă complicată, cu o pandemie care a dat lumea peste cap şi un conflict la graniţe care încă macină viaţa a milioane de oameni. Dar am pornit la drum cu o idee îndrăzneaţă şi am ajuns la aproape 200.000 de clienţi deserviţi. Şi ne propunem să nu ne oprim aici. Iată câteva direcţii de dezvoltare în anul care tocmai a început!

Îmbunătăţirea serviciului

Ştim că încă nu am ajuns să prestăm un serviciu ireproşabil şi că mai avem de lucrat până când ne vom ridica la nivelul aşteptărilor dvs. Am trecut de perioada grea în care ne-am făcut reţeaua de clienţi, am împărţit pubelele şi i-am obişnuit cu o colectare în 4 sau 5 fracţii, cea mai ambiţioasă în acest moment din România.

De acum vom încerca să îmbunătăţim relaţia cu clienţii noştri, pentru ca aceştia să simtă că au parte de un serviciu la nivel occidental. Atunci când acest lucru nu se întâmplă, nu ezitaţi să ne contactaţi prin telefon, email, Facebook sau site. Vom proceda imediat la remedierea problemelor apărute.

Modalităţi de plată îmbunătăţite

Încurajăm clienţii noştri să folosească modalităţile de plată electronice. E mai simplu şi mai comod pentru toată lumea, ca să nu vorbim că este şi mult mai ecologic. Factura se poate plăti online, direct de pe pagina noastră, www.ave-bihor.ro, prin portalul de client.

În lista de facturi există butonul "PLĂTEŞTE", ce facilitează plata online cu cardul bancar. Datele de acces se găsesc în contractele dvs. sau prin apelarea numărului de telefon 0359-404.848.

O mai bună prezenţă în comunitate

AVE Bihor va fi tot mai prezent în şcolile şi grădiniţele din Bihor, pentru a îmbunătăţi conştientizarea populaţiei cu privire la colectarea separată. Ne bazăm pe tânăra generaţie, conştienţi că ei sunt viitorul şi că un viitor sustenabil nu poate fi conceput fără aportul lor.

Angajaţii noştri vor organiza cursuri de colectare separată şi îi vor învăţa pe cei mici cum să protejeze mediul. Ne bazăm că acest mesaj va ajunge şi la ceilalţi membri ai familiei şi că împreună vom reuşi în acest efort de reducere a cantităţii de deşeuti reziduale din comunele şi oraşele deservite de maşinile AVE Bihor.

AVE BIHOR

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!