„Cântă pădurea” este un eveniment care are loc anual în Băile Felix și reprezintă împletirea perfectă între muzică și protejarea mediului înconjurător. Compania AVE Bihor a participat și ea anul acesta, pentru că pentru noi protejarea naturii este prioritate zero. Iar prin ceea ce facem, adică asigurarea unui serviciu de calitate de ridicare a deșeurilor, exact asta încercăm să promovăm.

Cântă pădurea 2023

Distracție, valori forestiere, arte, protecția mediului, prietenie, reîncărcare fizică și mintală! Acestea au fost și de această dată ingredientele de bază ale evenimentului care are loc an de an în pădurea din Băile Felix. Organizatori au fost Direcția Silvică Bihor, Garda Forestieră, alături de Asociația Forestieră Regională și Academia Maghiară de Artă, Fondul Cultural Național.

Scopul principal al evenimentului „Cântă pădurea” este ca, folosind farmecul pădurii, al muzicii și al artei, vizitatorii să învețe un mod de viață mai sustenabil și mai conștient față de mediu. Au fost prezentate teme actuale, cum ar fi: consolidarea comunităților locale, importanța cooperării, susținerea valorilor locale și a agriculturii durabile, consumul produselor locale, păstrarea tradițiilor în bazinul Carpatic, cunoașterea florei și faunei pădurilor, protecția mediului înconjurător, viața în armonie cu natura.

AVE Bihor continuă sesiunile de conștientizare

AVE Bihor a fost prezentă cu demonstrații despre colectarea separată a deșeurilor, dar și scurte colocvii despre protecția mediului și despre cum putem să practicăm un stil de viață sustenabil. Pentru că, dacă ne dorim o schimbare, ea trebuie să înceapă din propria gospodărie. Știți doar că schimbarea începe cu noi!

AVE BIHOR

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!