Ar fi bine ca angajații Direcției Patrimoniului Imobiliar să-și cupleze și creierul când merg la serviciu. Nu de alta, dar de la o vreme pe-acolo ori se întâmplă grozăvenii, ori nu se întâmplă nimic.

Bazinul olimpic și cel de sărituri au fost smulse din componența Aquaparkului încă de anul trecut, pentru a fi trecute în administrarea DPI. Scopul era ca toate cluburile sportive să aibă la dispoziție încă o bază de antrenament, plus că nu e prea indicat să lași clienții de la Aquapark să se arunce în cap de la 10 metri dacă nu au o minimă pregătire.

Pentru ca bazinele să poată funcționa, era nevoie de un nou racord de apă și termoficare și de înlocuirea unor filtre, dar nu s-a făcut nimic, pe motiv că angajații sunt foarte încărcați acum, când se trage linia la fonduri europene.

Dacă tot n-au fost în stare să facă separarea rapid, mai bine lăsau bazinele în parohia lui Liviu Andrica, care mai scotea niște bani. Acum, însă, ca lipsa de coordonare să fie totală, șeful ADP anunță că, fiindcă i s-au luat bazinele, vrea să facă unul nou pentru a deservi Aquaparkul.

Tot în parohia Direcției Patrimoniu a fost și oribila conservă numită Bazin Olimpic. Și acesta a stat mai bine de 2 ani în reparații, și nu doar din cauza indolenței constructorilor, ci și a celor care trebuiau să-i mâne de la spate.

În câțiva ani se va face și mult doritul racord, dar tot 4-5 luni pe an vor putea fi folosite bazinele. Dacă se dorește valorificarea eficientă a bazei sportive, cele două bazine ar trebui acoperite. Dar, dacă racordul durează 2 ani, acoperirea încă 5, vom rămâne fără o secție de sărituri în apă, căci vor ieși la pensie și ultimii antrenori care au activat în domeniu...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!