CSM-ul nostru trebuia să câștige la mare distanță meciul cu Dinamo București pentru a merge mai departe în Cupa României. A rezultat o încleștare pe viață și pe moarte între leii noștri și câinii lor roșii, soldată cu o victorie în extremis, chinuită, la scorul de 121-39.

Este evident că nu e nici urmă de blat, pentru că dinamoviștii au avut permanent în teren doi jucători mai mari de un metru. Iar spre final au solicitat să intre în team-ul lor și mascota noastră, Leone, despre care se știe că are o detentă ceva mai mare de un șnițel.

Încă de la început, dinamoviștii s-au năpustit în apărare, iar la pauză n-au vrut să mai iasă pe teren decât după ce au fost amenințați că-l aducem pe cubanezul Guzman de la Cluj să-i bată cu ranga.

La finalul meciului, antrenorul nostru a declarat: „Am trecut prin mari emoții când, la scorul de 119-37, oaspeții au dat un coș în ultimul minut”. Iar președintele Sere a confirmat și el că meciul, disputat pe muchie de cuțit, a scos în evidență tăria grupului bihorean, motiv pentru care a cerut dublarea primei de meci.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!