O femeie în vârstă de 84 de ani din Cluj a demonstrat că vârsta nu garantează onestitatea unui om.

Bunicuța a ajuns cerceetată penal pentru furt, după ce a fost filmată în timp ce fura un telefon mobil lăsat pe tejghea de o clientă a unui magazin, scrie cluj24.ro.

„La data de 17 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiul Cluj-Napoca au fost sesizaţi de către o femeie de 32 de ani judeţul Sălaj, despre faptul că, la aceeaşi dată, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar situat pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca, o persoană i-ar fi sustras telefonul mobil. Poliţiştii au identificat şi depistat în scurt timp persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre o femeie, de 84 de ani, din municipiul Cluj-Napoca”, a transmis Poliţia Cluj, potrivit News.ro.

Presa din Cluj a publicat imaginile surprinse de camera de supraveghere din magazin și unde se vede cum femeia de 32 de ani își uită telefonul mobil pe tejghea, iar în urma ei vine femeia de 84 de ani. În timp ce stă la coadă, bătrânica ia telefonul în mână, fără niciun plan de a-l returna proprietarei.

Polițiștii au reușit să recupereze telefonul mobil și l-au returnat femeii din Sălaj.

„În continuare poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, au anunțat reprezentanţii Poliţiei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!