Demarate pe 20 iunie, lucrările de reabilitare a străzii Principatelor Unite derulate pe tronsonul delimitat de Podul Centenarului şi intersecţia cu strada Tudor Vladimirescu continuă în ritm susţinut.

„Până acum s-a executat frezarea stratului de asfalt existent şi s-au realizat egalizări pentru obţinerea unei suprafeţe plane", au transmis joi comunicatorii municipalităţii.

Potrivit informării, "Compania de Apă a înlocuit reţelele de canalizare menajeră, reţelele de apă şi a reparat canalizarea pluvială pe tronsoanele afectate", iar "până în data de 18 august va fi finalizată asfaltarea tronsonului".

După cum BIHOREANUL a mai scris, pe strada Principatelor Unite se execută lucrări de siguranţă a circulaţiei derulate de firma Drumuri Bihor în baza acordului cadru de întreţinere străzi. Acestea implică refacerea completă a trotuarelor şi a părţii carosabile.

Termenul iniţial de predare a lucrării, stabilit pentru 1 iulie, a fost decalat cu o lună şi jumătate după ce la decopertarea asfaltului constructorii au descoperit în subteran reţelele de apă şi canalizare într-o stare avansată de degradare.

Primăria a cerut CAO înlocuirea conductelor vechi, pentru a evita spargerea ulterioară a carosabilului pentru eventuale intervenţii la reţelele avariate.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!